سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور
سرخط خبرها

فعالیت ۵۰ درصد کارکنان دولت قابلیت دورکاری دارد | کاهش ۴۰ درصدی هزینه دستگاه‌های دورکار و افزایش اثربخشی

  • کد خبر: ۳۱۹۴۶
  • ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۸
فعالیت ۵۰ درصد کارکنان دولت قابلیت دورکاری دارد | کاهش ۴۰ درصدی هزینه دستگاه‌های دورکار و افزایش اثربخشی
یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه ۵۰ درصد کارکنان دولت قابل دورکاری هستند، گفت: اگر مشاغلی که از طریق فضای مجازی و اینترنتی قابل انجام هستند دورکار کنیم بسیاری از هزینه‌ها کاهش می‌یابد و سبک جدیدی از کار و زندگی به وجود می‌آید.
به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر لبافی با اشاره به مزیت‌های الکترونیکی کردن خدمات، گفت: اگر امکانات و زیرساخت‌ها مهیا شود می‌توانیم بسیاری از امور و خدمات از جمله صدور مجوز‌های فعالیت را به شکل الکترونیکی دنبال کنیم و مدت زمان صدور مجوز‌ها را به حداقل ممکن برسانیم.

وی ادامه داد: با این کار پنجره واحدی که سالهاست به دنبالش هستیم محقق می‌شود و می‌توانیم در همه فرایند‌های صدور مجوز فعالیت این پنجره واحد را شکل دهیم و مدت زمان صدور مجوز‌ها از جمله کسب و کار‌ها را کاهش دهیم.

این کارشناس اقتصادی افزود: اگر امروز که بسیاری از فعالیت‌ها بر بستر دولت الکترونیک شکل می‌گیرد با زمانی که برای هر کاری مکاتبه می‌کردیم مقایسه کنیم به این تفاوت پی می‌بریم چرا که الکترونیکی شدن نامه‌نگاری‌ها باعث شده تا مراجعات حضوری کم شود و هزینه‌ها به حداقل برسد.

لبافی با بیان اینکه ۵۰ درصد کارکنان دولت قابل دورکاری هستند و نیاز به مراجعه حضوری برای کار ندارند، گفت: با توجه به آنکه بسیاری از مشاغل و کار‌ها در بستر فضای مجازی قابل انجام است در صورتی که زیرساخت‌های مورد نیاز را فراهم کنیم، کارکنان می‌توانند بدون مراجعه حضوری به محل کار در کنار خانواده بمانند و از داخل خانه کار‌ها را انجام بدهند.

وی تصریح کرد: دنیا به سمت الکترونیکی کردن فعالیت‌ها و خدمات رفته و ما باید به این سمت حرکت کنیم و مشاغل و کار‌هایی که از طریق فضای مجازی و اینترنتی قابل انجام هستند را دورکار کنیم.

این کارشناس اقتصادی در عین حال با اشاره به بحران کرونا و مزایای الکترونیکی کردن امور در این شرایط، گفت: معتقدم کرونا دولت و ملت را به سمت و سویی هدایت کرد که سبک جدیدی از کار و زندگی ارائه شد و این سبک جدید را در حوزه بنگاه‌های اقتصادی، سیستم دولتی و دستگاه‌های اجرایی تجربه کردیم؛ بنابر این اگر زیرساخت‌ها برای دورکاری فراهم شود و نرم افزار‌های لازم برای آنکه مردم کمترین مراجعه را به دستگاه‌های اجرایی داشته باشند، ایجاد کنیم قطعا تحولات خوبی را شاهد خواهیم بود.

به گفته لبافی، با الکترونیکی شدن فعالیتها، بسیاری از تردد‌ها با حداقل تغییرات کاهش می‌یابد، زمینه جلوگیری از فساد فراهم می‌شود، نظارت بر فعالیت‌ها بیشتر و هزینه‌ها به شدت کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: اگر چه در دوران کرونا برخی فعالیت‌ها انجام می‌شد، ولی عملا ۳۰ تا ۴۰ درصد از مصرف بنزین و سوخت کم شد و با توجه به آنکه دولت به این بخش یارانه می‌پردازد، این مساله در بحث هوای پاک، سالم سازی محیط زیست و کاهش تردد‌ها تاثیرگذاری بسیاری داشت.

این کارشناس اقتصادی استقرار دولت الکترونیک را موجب کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی هزینه دستگاه‌های دورکار و افزایش کارایی و اثربخشی دانست و گفت: در دوران کرونا دولت زیرساخت‌ها را به گونه‌ای فراهم کرد که هم میزان رضایتمندی مردم از ارائه خدمات افزایش یافت و هم بسیاری از هزینه‌های دولت کاهش پیدا کرد. این امر باعث شد تا کسانی که به دورکاری اعتقاد نداشتند پذیرفتند که بدون حضور فیزیکی هم می‌شود کار‌ها را در خانه به بهترین شکل ممکن انجام داد.


منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->